Photobooth huren, hoe werkt het?

Reservering

Je kiest via onze webpagina een datum en maakt een reservering. Vanaf dat moment houden we voor jou een photobooth vrij op de datum dat jouw evenement plaatsvindt.

Betalen en Annuleren

Betalen kan veilig en vertrouwd via iDEAL of Bankoverschrijving. Je ontvangt een factuur, die kan binnen 14 dagen betaald worden. Annuleren kan zelfs kosteloos tot 7 dagen voor het evenement. Je ontvangt dan het volledige bedrag weer retour.

Gepersonaliseerd fotokader

Voor het evenement nemen we contact met je op om samen het persoonlijke fotokader naar wens te ontwerpen. Denk hierbij aan achtergronden, kleuren, logo’s, teksten enz.

Ontvangen van de photobooth

Afhalen

Je haalt de photobooth op in Sittard, Limburg. Je brengt de Photobooth dan ook weer binnen de afgesproken tijd terug.

Verzending

De photobooth wordt verstuurd via PostNL. Wij zorgen dat de photobooth 1 tot 2 dagen voor het evenement af te halen is bij een PostNL locatie bij jou in de buurt. Dit doen we zodat je niet thuis hoeft te wachten op de bezorger of bang hoeft te zijn dat je de bezorger mist. Dus je haalt hem gewoon op wanneer het jou uitkomt.

Opzetten Photobooth

Onze photobooths zijn zo ontworpen dat de photobooth opgezet kan worden zonder technische kennis. De photobooth bestaat namelijk uit de behuizing en een statief. Je plaatst de kast op het statief, vervolgens steek je de stekker in het stopcontact en de photobooth zal zichzelf opstarten. De photobooth is nu al klaar voor gebruik!

Photobooth gebruiken

Onze photobooths zijn eenvoudig zonder begeleiding te gebruiken. Via het aanraakscherm worden 3 keuzes weergegeven: Print, GIF en Boomerang.

Print

Bij de Print optie maakt de photobooth 4 foto’s met telkens een pauze om weer een nieuwe houding aan te nemen of een gekke bek te trekken. Deze 4 foto’s komen in het persoonlijke kader te staan. De printer drukt de print af. De prints zijn gelijk droog en zullen dus ook gelijk meegnomen kunnen worden door de gasten. Het is ook mogelijk om deze print meerdere malen af te drukken. Zo kan men bijvoorbeeld ook 1 print in het gastenboek plakken en kan 1 print door de gasten mee naar huis genomen worden. De print wordt ook opgeslagen en je ontvangt deze na afloop van het evenement middels een downloadlink. Dit geldt ook voor de losse foto’s.

GIF

Een GIF is een video van 4 afbeeldingen na elkaar die zich blijft herhalen. Zo ontstaat er een zogenaamde loop (een herhaling van afbeeldingen). Kortom, je ziet dus 4 afbeeldingen die zich blijven herhalen. De GIF wordt digitaal opgeslagen en je ontvangt deze na afloop van het evenement middels een downloadlink.

Boomerang

Boomerang is een video van 1 seconde welke zich voor- en achteruit blijft afspelen. Dit zorgt voor een erg leuk effect. Boomerang is bekend van Instagram en andere social media platformen. De Boomerang wordt digitaal opgeslagen en je ontvangt deze na afloop van het evenement middels een downloadlink.

Photobooth terugsturen

De dag na het evenement lever je de photobooth weer in met het gratis retourlabel bij de postNL locatie bij jou in de buurt. Kortom, kinderlijk eenvoudig.

Downloadlink foto's, GIF's en Boomerang

Als wij de photobooth weer ontvangen hebben ontvang je per e-mail een downloadlink. Via deze downloadlink zijn de foto's, GIF's en Boomerangs te downloaden.